Ciprian TROCAN

Biografie

Ciprian Trocan, cel mai tânăr consilier județean din actuala legistlatură, ales pe listele Partidului Național Liberal la alegerile locale din 27 septembrie 2020, are ca principal obiectiv reprezentarea și promovarea drepturilor, intereselor și  proiectelor tinerilor în cadrul Consiliului Județean Timiș.

După o amplă implicare în diferite proiecte și activități ale comunității studențești din Timișoara, între 2018 și 2019, timp de un an a ocupat funcția de consilier al primarului Municipiului Timișoara pe probleme de tineret, urmând ca din perioada imediat următoare și până în prezent să dețină poziția de director executiv  în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, a urmat două programe de studii masterale, unul  în economie , altul în drept, ambele în cadrul Universității de Vest din Timișoara. În prezent desfășoară programul de studii universitare de doctorat în cadrul UPT , tema lucrării de doctorat fiind axată pe contribuțiile privind îmbunătățirea managementului  administrației publice locale.

Experiență profesională

2019-Prezent

Director executiv

Primăria Mun. Timișoara

2018-2019

Consilier al primarului Mun. Timișoara

Primăria Mun. Timișoara

2017-2018

Consilier Parlamentar

Parlamentul României- Camera Deputaților

Educație

2019- Prezent

Program studii universitare de doctorat- Facultatea de Management în Producție și Transporturi- Universitatea Politehnica Timișoara

2017-2019

Studii universitare de masterat- Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor- Universitatea de Vest Timișoara

2017-2018

Studii universitare de masterat - Facultatea de Drept- Universitatea de Vest Timișoara

2013-2017

Studii universitare de licență- Facultatea de Mecanică- Universitatea Politehnica Timișoara

2009-2013

Studii preuniversitare- Colegiul Național Economic “Th. Costescu”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support