Bianca LUCA

Biografie

M-am născut in Deva, în martie 1980 și chiar dacă numele meu nu o tradează, sunt de minoritate germană, după mama mea, care este săsoiacă din zona Sighișoarei.

Activitatea profesională începută încă de pe băncile facultății m-a determinat să rămân pe meleagurile bănățene, așadar azi Timișoara este locul unde trăiesc de peste 20 ani și unde mă simt acasă.

Prin experiența acumulată în proiectare de arhitectură si urbanism, cât și cea de antreprenoriat, cred că pot aduce o contribuție importantă în background-ul funcțional al consiliului județean în cadrul Comisiei de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului, deoarece cred cu tărie că este nevoie de o nouă clasă politică formată din oameni profesioniști, care să își aducă expertiza profesională în structurile administrației locale.

Absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, a urmat două programe de studii masterale, unul  în economie , altul în drept, ambele în cadrul Universității de Vest din Timișoara. În prezent desfășoară programul de studii universitare de doctorat în cadrul UPT , tema lucrării de doctorat fiind axată pe contribuțiile privind îmbunătățirea managementului  administrației publice locale.

Experiență profesională

02.08.2010-prezent

Fondator si arhitect

ARTKRAFT SRL

12.02.2004-30.06.2010

Arhitect

MG BUILDING DESIGN SRL

Educație

2005-2006

Master in Urbanism in cadrul Facultatii de Arhitectura a Universitatii Politehnica Timisoara

1999-2005

Facultatea de Arhitectura a Universitatii Politehnica Timisoara

1995-1999

Colegiul National Decebal Deva, specializare Informatica

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support