Ședință extraordinară – 18 mai 2021

          Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă extraordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință, în data de 18 mai, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Actului adițional nr. 2 la Acordul de parteneriat nr. 24637/02.12.2020 pentru dezvoltarea de proiecte comune de transport și mobilitate în județele Caraș-Severin și Timiș încheiat între Municipiul Reșița, prin Consiliul Local Reșița,  Municipiul Timișoara, prin Consiliul Local Timișoara, Județul Caraș-Severin, prin Consiliul Județean Caraș-Severin și Județul Timiș, prin Consiliul Județean Timiș.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Actului adițional nr. 1 la Acordul de Asociere nr. 4093/01.03.2021 în vederea achiziționării în comun a serviciilor de realizare a Studiului de Prefezabilitate (după caz) și a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiție: ”Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – frontieră” între Municipiul Reșița, Municipiul Timișoara, Județul Caraș-Severin și Județul Timiș.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea semnării Acordului de parteneriat și a Anexei 1, Anexei 2, Anexei 3 și Anexei 4, care sunt părți integrante ale Acordului, pentru implementarea Proiectului “Reabilitarea, refuncționalizarea și revitalizarea conacului Mocioni din Foeni” –  acronim REVER-MOCIONI, cod CALL03-1 din cadrul Schemei de ajutor de stat pentru restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice în cadrul Programului RO-CULTURA, finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021.  
4. Întrebări, interpelări.
Anterior Rezultatul probei interviului la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate IA la Serviciul strategii și managementul proiectelor – Direcția investiții și managementul proiectelor
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support